Hvor meget kan du løfte (økonomisk)?

Prøv vores beregner og find ud af hvor stærk din økonomi er. Se vore anbefalinger til dit maksimale lån-beløb og -afdrag.

Sender information

Hvad er en Creditti Factor?

Din Creditti Factor giver dig indblik i dit økonomiske spænd, og hvor sund og robust din økonomi er. Med den kan du bl.a. få udregnet forholdet mellem din totale gæld og din årlige bruttoindkomst (din gældsfaktor), dit rådighedsbeløb samt hvor meget du kan låne for.

Selve forholdet imellem din indtægt og din samlede gæld, bruges ofte i långiveres og kreditorers vurdering ad din økonomi og hvor robust din økonomi er, og om du eventuelt vil kunne være kunde hos dem.

Udover det, stress-tester vi din privatøkonomi og estimerer derefter din disponible indtægt, samt hvor meget du kan låne for.

Det er både nemt, hurtigt, sikkert og meget oplysende at udregne din Creditti Factor. Du skal blot udfylde dine oplysninger, og så gør vi arbejdet for dig. Så hvad venter du på?

Så nemt er det
3 Simple trin til et økonomisk overblik

1

Fortæl os en lille smule om dig selv

2

Fortæl os lidt mere om din økonomi

3

Vi udregner din Creditti Factor

Sådan udregnes Creditti Factor

Udregningen er hovedsageligt baseret på information omkring din indkomst og eksisterende gæld. Ud fra denne information giver vi dig et estimat på din finansielle robusthed på baggrund af din gældsfaktor.

For at sikre din finansielle situation mod nogle generelle risici laver vi nogle stress-tests på din finansielle robusthed bag baggrund af de informationer, du har givet omkring gæld og indkomst. Med Disse tests søger vi har sikre dig mod, at et eventuelt nyt lån ikke vil påvirke dit økonomiske råderum negativt og ydermere, at du ikke bliver forgældet.

Vores model er både valid og præcis, da den bl.a. bygger på anbefalinger fra offentlige institutioner, som har til hensigt at beskytte din privatøkonomi.

På baggrund af nogle avancerede beregninger kommer vi derfor med to anbefalinger til dig:

  1. Hvor meget du maksimalt bør ansøge om.
  2. Hvor meget du har i rådighedsbeløb om måneden.

De første anbefaling gives i et forsøg på at sikre, at du ikke ender med for høj gæld, og den anden for, at du ikke har for mange udgifter i dagligdagen end du har økonomisk råderum til.