Hvor sund er din økonomi?

Tag temperaturen på din økonomi med Creditti Factor og få tal på hvor meget du kan låne for.

Completed:Infinity%

Ja tak, Creditti må gerne kontakte mig via e-mail og sms med nyheder, økonomitips, samt markedsføring af egne og samarbejdspartneres finansielle produkter og relaterede tjenesteydelser. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere.

Jeg accepterer vilkår og privatlivspolitik

Personlig information

Bolig og bil

Uddannelse og job

Indtægter og udgifter

Lån og gæld

Angiv din samlede boliggæld her. Du kan angive et anslået tal, hvis du er i tvivl om, hvor meget gæld du har i din bolig. Det er vigtigt at du tilføjer et beløb, hvis du har gæld i din bolig, eftersom det har en stor effekt på dit endelig resultat. Du skal oplyse husstandens samlede boliggæld.
Angiv beløbet på dit billån. Du kan angive det samlede beløb, hvis du har gæld i flere biler. Er du i tvivl om billånets samlede størrelse, udfyld da et anslået beløb. Du skal oplyse husstandens samlede billån.
Angiv beløbet på dit studielån. Hvis du har lån flere steder, tilføj da den samlede studiegæld. Er du i tvivl om samlede størrelse, udfyld da et anslået beløb. Du skal oplyse husstandens samlede studiegæld.

Forbrugsgæld

Tilføj venligst alle dine lån. Du kan tilføje alle de lån du har brug for ved at klikke på ”Tilføj”. Du skal tilføje alle de lån du har fra forskellige udbydere. Du skal oplyse husstandens samlede forbrugsgæld.

Sender information

Hvad er en Creditti Factor?

Din Creditti Factor giver dig indblik i dit økonomiske spænd, og hvor sund og robust din økonomi er. Med den kan du bl.a. få udregnet forholdet mellem din totale gæld og din årlige bruttoindkomst (din gældsfaktor), dit rådighedsbeløb samt hvor meget du kan låne for.

Selve forholdet imellem din indtægt og din samlede gæld, bruges ofte i långiveres og kreditorers vurdering ad din økonomi og hvor robust din økonomi er, og om du eventuelt vil kunne være kunde hos dem.

Udover det, stress-tester vi din privatøkonomi og estimerer derefter din disponible indtægt, samt hvor meget du kan låne for.

Det er både nemt, hurtigt, sikkert og meget oplysende at udregne din Creditti Factor. Du skal blot udfylde dine oplysninger, og så gør vi arbejdet for dig. Så hvad venter du på?

Så nemt er det
3 Simple trin til et økonomisk overblik

1

Fortæl os en lille smule om dig selv

2

Fortæl os lidt mere om din økonomi

3

Vi udregner din Creditti Factor

Sådan udregnes Creditti Factor

Udregningen er hovedsageligt baseret på information omkring din indkomst og eksisterende gæld. Ud fra denne information giver vi dig et estimat på din finansielle robusthed på baggrund af din gældsfaktor.

For at sikre din finansielle situation mod nogle generelle risici laver vi nogle stress-tests på din finansielle robusthed bag baggrund af de informationer, du har givet omkring gæld og indkomst. Med Disse tests søger vi har sikre dig mod, at et eventuelt nyt lån ikke vil påvirke dit økonomiske råderum negativt og ydermere, at du ikke bliver forgældet.

Vores model er både valid og præcis, da den bl.a. bygger på anbefalinger fra offentlige institutioner, som har til hensigt at beskytte din privatøkonomi.

På baggrund af nogle avancerede beregninger kommer vi derfor med to anbefalinger til dig:

  1. Hvor meget du maksimalt bør ansøge om.
  2. Hvor meget du har i rådighedsbeløb om måneden.

De første anbefaling gives i et forsøg på at sikre, at du ikke ender med for høj gæld, og den anden for, at du ikke har for mange udgifter i dagligdagen end du har økonomisk råderum til.